ÉS FARINA DE GIRONA arriba al supermercats de la comarca

 In Sin categoría

En les pròximes setmanes ja podreu trobar a les prestatgeries dels supermercats de la comarca, els paquets de quilo d’És Farina de Girona. Fins ara, a aquesta marca només hi podien accedir els professionals flequers per elaborar el pa, que venen sota el segell artesanal de les comarques gironines.

A partir d’ara, gràcies a la farinera Morató, podreu comprar la farina d’aquesta marca, i així gaudir d’una qualitat que fins ara només trobaven a través del pa o dels forners que per voluntat pròpia la venien a granel.

La voluntat de Farines Moretó amb aquesta iniciativa és d’obrir el mercat al consumidor final, un mercat que estava descobert, oferint-vos la possibilitat de tenir  aquest producte a casa vostra. Per altra banda l’empresa, que passarà a fabricar la farina gironina, assegura que aquesta notícia fa més sostenible tota l’activitat i que en sortiran tots beneficiats, els agricultors, els productors i el consumidor final.

Aquest projecte va ser néixer el 2012 de la mà del Gremi de Forners Artesans de les Comarques de Girona, FarinesSunyer, Farinera Coromina i l’IRTA Mas Badia. El seu objectiu és el d’elaborar un pa amb blats seleccionats per la seva qualitat i adaptació a la zona de Girona. Els requisits que es persegueixen amb aquest projecte és obtenir d’un producte de km 0 i en producció integrada, que respecti el medi ambient i la salut de les persones.

Recommended Posts