Feliç Revetlla de Sant Joan

 In Sin categoría

La nit més màgica de l’any ja ha arribat, i donem la benvinguda a l’estiu i celebrem amb amics i familiars que podem tornar a reunir-nos de nou.

Però per celebrar-ho de debó no pot faltar a taula una bona coca de Sant Joan. Els forners i pastissers les elaboren cada diada seguint receptes tardicionals i també de ben creatives i amb els millors ingredients!

Un any més hem participat com a patrocinadors principals del concurs de La Millor Coca de Sant Joan i aquestes han estat les seleccionades de les 3 categories del concurs.

1. Coca clássica de crema i pinyons de l’Eric Ortuño de L’Atelier Barcelona. 2. Coca clássica de fruites de Pachi Larrea de SweetDrops de Castelldefels. 3. Coca creativa del Juli Àlvarez del Forn La Llibreria.

Com veieu totes per llepar-se els dits, tot i que podem dir que pel jurat va ser molt difícil escollir-les d’entre un centenar de propostes espectaculars!

Si us veieu en cor de fer-les a casa també us pasem aqui la recepta d’una de les coques guanyadores, la de l’Atelier, i recordeu que és molt important la tria d’una bona farina de força!

Si vols ser solidari també aquest Sant Joan pots sumar-te a la iniciativa engegada pel Daniel Jordà de Panes Creativos i col.laborar amb cada coca a la donació a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per la investigació del Covid-19 en la població infantil.

Feliç revetlla a tothom!

Recent Posts